Понеделник

2 октомври

октомври

2023

Евдоки има имен ден на 31 юли 2023

На тази дата се празнува Св. праведни Евдоким

На 31 юли се чества Свети ЕВДОКИМ. Евдоким е име от гръцки произход и означава похвален.

Имен ден празнуват

ЕвдокимЕвдокиДочо