Сряда

20 октомври

октомври

2021

Св. праведни Евдоким се пада на 31 юли 2021

На 31 юли се чества Свети ЕВДОКИМ. Евдоким е име от гръцки произход и означава похвален.

Имен ден празнуват

ЕвдокимЕвдокиДочо